888-DANSK AMATØR
POKER TOUR
Dublin here we come
by John Tøms Petersen on January 25th, 2018


I aften drager de første danske vikinger til den grønne ø - Irland, hvor der i landets hovedstad de næste 10 dage afholdes Pokerfestival - programmet for festivalen findes her.
Blandt de danskere, som skal forsøge at rende med titler i weekenden er brandvarme Rudi Aabo og "Hugo"-skaberen, den evig glade Gert Abildskov, som prøver lykken i ACOP (Amateur Championship of poker). I næste uge, hvor det gælder European Deepstack Main Event Satellite kommer "malermesteren" Ken Graversen og den unge pokerkomet fra Hillerød Mads Underbjerg, mon ikke der bliver skudt et par gange for at få et godt udgangspunkt til de afgørende dage.
Der vil blive mulighed for at følge med i bloggen fra i morgen - bloggen findes her.


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments

Leave a Comment