888-DANSK AMATØR
POKER TOUR
Dansk blodbad i Dublin
by John Tøms Petersen on January 27th, 2018


Med Toppen af poppen til start i Dag 1A i ACOP 2018 var der store forventninger til danskerne og især til forhåndsfavoritterne blandt danskerne Rudi Aabo og Gert Abildskov. De måtte dog, sammen med de fleste andre danskere se langt efter en finaleplads søndag, hvor kun Henning Nielsen klarede sig videre til finalen.
Henning baggede 189.500 chips sammen og ligger godt til. Det har ikke været muligt at skaffe avarage og tilbageværende spillere, dette updateres så snart de findes.
Herover kæmper jeg(vi) med at få WIFI til at virke, men der er masser af udfald, så det gør det svært at lave bloggen løbende, må op på værelset i hver pause og updater, der virker WIFI meget bedre.

Henning og Rudy forsøgte sig begge i Magic Midnight PLO all-in pre. Henning røg videre og larmen ville ingen tag, da dealeren vender det sidste kort, den 3 ruder, som giver Henning nutt-flus, desværre for Henning på et parret board. QTx44 – hvad gør Henning så, han vender sit sidste kort, en tier og har nu 3. nutts. En af spillerne har foldet en Q, så kun sidste mand kunne slå Henning, han havde 1 out og den kom denne gang, 1.000 EUR gik Hennings næse forbi.

I kan læse om dagens program her.Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments

Leave a Comment