888-DANSK AMATØR
POKER TOUR
Lasse Roland vinder i Ribe
by John Tøms on February 12th, 2018


888-DAPT i Ribe blev afviklet fredag den 9. februar og der var fin gang i tilmeldingerne i god tid.
Leif Otto fortæller:
Torsdag så jeg der var 28, fredag kl. ca. 15 var der 38, så det tydede på, at det ville blive en lille hyggelig turnering. Jeg ankommer til Ribe 1/2 times tid før start og får at vide der er 48 tilmeldte FEDT. De sidste tilmeldinger var endnu ikke foretaget, ved fristens udløb var der 53 tilmeldinger, dejligt med den store opbakning til 888-DAPT på Hotel Ribe.”


Bordene stod snore lige, chipsene var sirligt placeret og det samme var kortene, de ventede bare på spillerne. Og spillerne ventede på at komme i gang, så de kunne få det, som sikkert de fleste(undtagen Christian Bang) ventede på, den lækre middag bestående af en STOR krebinet og så skulle man tro at det var nok, men der var et par stykker der sagde at de sagtens kunne spise mere og det fik de så.

Leif Otto fortæller videre: ”Tage Damkjær havde besluttet for at prøve alternativ poker og det skulle vise sig ikke at være nogen god ide, allerede inden første pause var det farvel til Tage, som mistede muligheden for at overtage 1. pladsen på ranglisten fra Bent W. Simonsen”.

Efter 6 timers poker, som igen havde de klassiske setups, de dødelige rivers, samt et utal af bluffs, så kunne vinderen kåres kl. 01.30. Her måtte Christian Bang give fortabt mod  Lasse Roland – i den afgørende hånd var Christian(A5) domineret, da de kommer AI pre, Lasse(A6) og ingen hjælp.
 
Christian Bang fortæller:
Jeg elsker jo DAPT turneringer. ( 200 BB startstack ). Stemningen var god. En del spillere fik lidt alkohol, men kunne stadig koncentrere sig om spillet. Fantastisk. Maden var ikke lige noget for mig. Jeg er temmelig kræsen. Så jeg havde smurt 3 stk rugbrød hjemmefra.
I denne turnering var det faktisk kun 2 hænder der for alvor bragte mig mod finalebordet. Jeg åbner i sen position med TJ off og får et kald af big blind. Floppet slår T høj med 2 klør. Jeg better ud og får et kald. Turn viset et lille ubetydeligt kort. Jeg skubber stakken og bliver kaldt af KJ i klør og holder hjem. Så kommer det helt store set up. Jeg åbner med KK. Knappen kalder. Small blind skubber stakken med QQ, jeg skubber stakken med KK. Knappen kalder med JJ. Jeg holder hjem. Heads up kommer vi ind med A4 mod A6 pre, så det var helt fair. Vinderen af turneringen styrede i øvrigt finalebordet, så det var en fortjent sejr
.”
 
Et lille videoklip fra turneringen kan ses her

Stor tak til alle for at støtte op om Ribe Hotel og DAPT.


Næste turnering i Ribe er d. 16/3 og skal vi ikke se om vi kan slå de 53 


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments

Leave a Comment